A Tolna Megyei Horgászegyesületek Szövetsége (TOHOSZ) székhelyén (7100 Szekszárd, Rákóczi u. 46.) megtartásra kerülő állami horgászvizsga időpontok.

2021 évben:

február 16 9:30 óra.
február 16. 13:00 óra.
február 17. 9:30 óra.
február 17. 13:00 óra

A jelenlegi Kormány rendeletet betartva egy vizsga alkalmával max. 7 főt (3 fő vizsgabizottsági tag és 7 fő vizsgázó lehet jelen egy időben egy helyiségben) áll módunkban vizsgáztatni.

A horgászvizsgára jelentkezés feltétele a horgászkártya regisztráció, amit a horgaszjegy.hu oldalon vagy valamelyik regisztrációs ponton lehet intézni. Az állami horgászvizsga ingyenes!

Fontos tudniuk, hogy a horgászvizsgára jelentkezés és a vizsga menete megváltozott!

A vizsgázó a a horgászkártya regisztráció elvégzése után, a horgaszjegy.hu oldalon keresztül tud jelentkezni a horgászvizsgára. Menete, hogy a horgászkártya regisztráció során megadott vagy kapott felhasználónévvel és jelszóval kell belépni a saját profiljába és ott kiválasztva a számára megfelelő időpontot, arra bejelentkezni.
A megjelölt időpontra meg kell jelennie Szövetségünk irodájában (7100 Szekszárd, Rákóczi u. 46. ) és az általunk a vizsga idejére biztosított tableten kell a vizsgakéréseket egy online tudáspróba keretében megválaszolni. A kitöltés követően a rendszer jelzi az elért pontszámot (a maximálisan elérhető 45 pontból minimum 30-at kell elérni), ez alapján lesz vagy sikeres vagy kevesebb pontszám esetén sikertelen a vizsga. Az esetleges pótvizsga már csak egy másik időpontban lehetséges ami szintén ingyenes.
Kérjük, hogy a horgászvizsgára adategyeztetés céljából hozzák magukkal a személyazonosító okmányukat, valamint a vizsgázó tudja a felhasználó nevét és a jelszavát (ismeretlen jelszó esetén az adókártyára is szükség lehet, így azt sem hagyják otthon), mert csak így tud belépni a HORINFO rendszerbe és így tudja megkezdeni a horgászvizsgát.

Jelenlegi szabályok: a horgászvizsga előtt testhőmérséklet ellenőrzés és kézfertőtlenítés kötelező. A horgászvizsga előtt írásban nyilatkozni kell a Covid-19 vírusra vonatkozóan. A horgászvizsga alatt a szájat és az orrot eltakaró maszk használata kötelező!

A fenti szigorító szabályok a Covid-19 vírus miatt elrendelt veszélyhelyzet fennállásáig maradnak érvényben!

A horgászvizsgára való felkészülésben segítség lehet a horgaszjegy.hu oldalon, a saját profilban található tananyag és gyakorló teszt.

Mivel a vizsgáztatás menete számunkra is teljesen új, ezért egyelőre csak néhány időpontot tettünk közzé, hogy kiderüljön, mennyire gördülékeny a vizsga menete. De mindenképp azon leszünk, hogy a mostanáig érdeklődő kb. 50-60 főnek minél előbb –előreláthatóan február hónapban további vizsganapok kerülnek meghirdetésre- biztosítsuk a vizsgázás lehetőségét.

Kérjük, hogy a horgászvizsga kezdő időpontja előtt legkorábban fél órával, legkésőbb 10 perccel előbb jelenjenek meg a vizsga helyszínén!

Jó felkészülést kívánunk!

TOHOSZ

Horgászvizsga időpontok 2021-ban